Aannemers Aannemers en bouwbedrijven

Aannemers

Aannemers en bouwbedrijven

 

Bouwkeurmerken

Bouwkeurmerken
Bouwkeurmerken
Bouwgaranties en keurmerken
Bouw garant
Bouw garant
Bouwgarant biedt kwaliteit, een garantieregeling en onafhankelijke conflictbemiddeling. kiezen voor bouwgarant is kiezen voor zekerheid.

Bouwkeurmerk Bouwoke
Bouwkeurmerk Bouwoke
Stichting keurmerk bouwokť. de consument heeft vele keuze uit bedrijven en aanbieders die werkzaam zijn in de bouw. door het grote aanbod is het van belang dat de consument wordt geholpen in zijn keuze met welke ondernemer hij in zee gaat.

Komo keurmerk
Komo keurmerk
De bouw is een van de belangrijkste economische sectoren van nederland. de belangen zijn groot. de financiŽle investeringen navenant. daarom zoeken de partijen in die sector naar maximale zekerheid. die zekerheid is er: komo. met het collectieve komo-keurmerk kan de bouwsector van de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten op aan.

Vereniging Eigen Huis
Vereniging Eigen Huis
Vereniging eigen huis aankoopkeuring. een slimme stap in het aankoopproces! vraag nu een eigen huis aankoopkeuring aan; binnen een paar dagen voeren we hem al uit. u ontvangt direct een overzicht van gevonden gebreken en de daaraan verbonden herstelkosten. dit rapport versterkt uw positie bij de onderhandelingen.

Aannemers gesponsorde advertentie