Aannemers Aannemers en bouwbedrijven

Aannemers

Aannemers en bouwbedrijven

 

Aannemers diversen

Aannemers diversen
Aannemers diversen
Allerlei links over aannemers en de bouw
Afbouwbedrijf
Ritsona Tegel- en Afbouwbedrijf B.V. is een ervaren tegelzetbedrijf uit Rijssen dat al sinds 1963 werkzaam is als tegelzetbedrijf in Apeldoorn en wijde omgeving.

Aluminium Lassen
Wij voeren onze werkzaamheden niet alleen uit in onze uitgebreide werkplaats, maar kunnen ook op locatie in Nederland en zelfs daarbuiten, diverse werkzaamheden uitvoeren. Wij voeren bij u op locatie vooral onderhoudswerkzaamheden, laswerkzaamheden uit en lossen storingen op. Bovendien staan wij voor uw organisatie klaar voor installatiewerkzaamheden en ondersteuning. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Heijco Machinebouw.

Houtbewerkingsmachine
Topmachines.nl is een toonaangevende leverancier van houtbewerkingsmachines. Wij hebben een breed assortiment machines en accessoires voor houtbewerkers tegen aantrekkelijke prijzen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een houtfreesmachine.

Instituut Bouwrecht
Instituut Bouwrecht. Het Instituut voor Bouwrecht is het onafhankelijke kenniscentrum op het gebied van publiek- en privaatrechtelijk bouwrecht.

Internationale bouwbeurs
Internationale bouwbeurs

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen U zoekt kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen, voordeuren, tuindeuren en dakkapellen? Novafront levert uitsluitend kwaliteitsproducten!

NEN normalisatie
NEN normalisatie, NEN begeleidt het maken van afspraken over producten, werkwijzen en diensten, en publiceert deze. We ondersteunen dit proces als onafhankelijk en betrouwbaar partner. Om het gebruik van normen en ander soortige afspraken te stimuleren, geven we cursussen en advies.

Olja houtbouw
Olja houtbouw Prefab houtbouw in houtstapelbouw en houtskeletbouw bouwpakketten geleverd. Vanaf bouwtekening geproduceerde huizen garages schuren blokhutten tuinhuisjes en alle overige denkbare houten objecten. Exclusieve massieve houtbouw woning op maat Prefab bouw van paneelbouw houtstapelbouw en houtskeletbouw

Plan effect
Systeemwanden zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen en kunnen wij in allerlei soorten en maten leveren. Hierbij kunt u denken aan glazen wanden en gesloten systeemwanden van spaanplaat. Plan Effect heeft zich in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van systeemwanden en heeft bewezen voor ieder project een juiste oplossing te kunnen realiseren.

Rietdekkermanden
Heeft u een oud rieten dak dat dringend vernieuwd moet worden door een ervaren rietdekkersbedrijf of wilt u nu juist een prachtig nieuw rieten dak voor uw nieuwe woning in Drenthe? In beide gevallen, net als in vele andere gevallen, zit u bij ons aan het juiste adres. Rietdekkersbedrijf Manden v.o.f. is uw rietdekkersbedrijf in Drenthe. Wij zijn gevestigd in Wapserveen maar zijn ook ver daarbuiten bekend om de kwaliteit van ons werk en de betrouwbaarheid van de daken die wij leveren. Dus wilt u een klantvriendelijke en professionele service die wordt onderbouwd door jarenlange ervaring en kennis? Bel ons dan gerust eens op.

Rietdekkersbedrijf H. van G
Of het nu gaat om rieten kappen , onderhoud aan uw rieten dak of een schroefdak : wij kunnen u optimaal van dienst zijn. Bent u benieuwd naar de kosten voor een rieten dak of wilt u een rietpolis afsluiten? Vraag dan direct online om meer informatie of om een offerte!

Stichting SBIB
Stichting SBIB. SBIB staat voor Stichting Beoordeling Integriteit in de Bouwnijverheid. SBIB registreert bouwbedrijven die een bedrijfscode hebben ingevoerd conform het SBIB model. De SBIB code heeft vooral betrekking op de relatie tussen opdrachtgever en aannemer, en de mededingingsaspecten die daarbij een rol kunnen spelen. SBIB staat open voor bedrijven in de bouwnijverheid.

Van der Burch Schilders
Wij onderhouden huizen en bedrijfspanden op alle mogelijke manieren. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen en materialen. Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Naast het schilderen van uw woning/bedrijfspand verzorgen wij ook nevenstaande diensten als; glaszetten, aanbrengen wandbekleding, latexspuiten en houtrot reparatie.

Wonderboard renovatie
Wonderboard is specialist in de renovatie van wanden en plafonds in ruimtes waar de hygiene optimaal moeten zijn. Wonderboard voldoet aan de HACCP richtlijnen en is uitermate duurzaam.

Zelf energie produceren
Zelf energie produceren
Door zelf energie te produceren bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. u kunt zelf energie produceren door middel van zonnepanelen, een warmtepomp of een windmolen.

Aannemers gesponsorde advertentie